måndag 10 augusti 2009

Det här med reklam...

Alla har inte 100% uppdaterade reklamskyltar i sina butiker! :-) Just när man glömt att det ens fanns "Black - Orange" så dyker denna skylt upp i en charmig skärgårdsbutik!

Brandbåten

Tog en tur runt Möja och hittade då förebilden till Graupner "brandbåt" som vi byggde för ett par år sedan. Väldigt lik är den i alla fall! Taskiga bilder för vi kom inte så nära, och ingen zoom på mobilkameran. Båten har det passande namnet "FLAMMAN"

Hangsemester!

En semestervecka i hyrd stuga på Österlen bokades med kort varsel av hustrun. Självklart måste lämpligt flygetyg medtagas, och valet föll på BLIZZARDEN! Valet visade sig perfekt eftersom den klarade allt från hang till "strandflygning". Lite sandigt blev det i kärran, men inget som tog skada. Se bara upp för "vanligt folk" när du flyger på "udda" platser!



Självklart blev det ett besök på Hammars Backar också! Kanske Sveriges bästa hang, och som tur var blåste det rätt och lagom mycket några av dagarna i alla fall! Stefan "Mr FullKontroll" dök också upp och det blev en hel del garv av oss hangnybörjare! OK.. Vi VET att det är fusk med elmotor på hanget, men den användes bara i nödfall! :-)